Persoonlijk Recepten Trainingsschema

Weekly diary 2

Het bijhouden van een ‘weekly diary’ liep in de 2e week gelijk in de soep! Niet zo’n fantastisch begin, maar dit komt aangezien ik vorige week (week 10) door de griep werd gevloerd. Een van de weinige dingen die ik week 10 wel heb gedaan is een heerlijke high tea, daarom start deze weekly diary op de zaterdag van week 10.

Weekly diary week 10 – zaterdag

Gelukkig was ik zaterdag weer voor een groot deel hersteld. Die ochtend stonden er wat Bodytec lessen gepland, fijn dat ik deze gewoon zelf kon geven. Helemaal omdat mijn moeder en tante een proefles kwamen volgen. Super leuk! Ook interesse in een gratis proefles? Lees dan in dit eerdere blog meer informatie. Na deze ochtend was het tijd voor een heerlijke high tea met oma, tantes en nichten. Dit als cadeau voor de verjaardag van mijn oma. Iedereen had ‘haar’ best gedaan om iets lekkers te maken, de tafel stond daardoor ook overvol met super lekkere hapjes.

Weekly diary week 10 & 11 - high tea oma

Weekly diary week 10 & 11 - high tea

Weekly diary week 11 – maandag t/m donderdag

Maandag tot en met donderdag van week 11 waren niet erg spannend. Just the regular, werken, sporten, werken, sporten etc. etc. Sporten is en blijft een heerlijke uitlaadklep, daardoor heb ik eigenlijk altijd zin om mijzelf uit te leven in de sportschool.

Weekly diary week 10 & 11 - ontbijt

Vrijdag

Yes, het is weer weekend! Helaas ging mijn wekker net zo vroeg als de andere dagen aangezien ik een vol programma had. Om 7 uur stond ik al heerlijk te Bodyteccen, een lekker begin van de dag! Daarna snel naar huis, douchen omkleden en weer weg! Er stond namelijk een dagje shoppen in Breda op het programma met mijn moeder en zussen. Helaas was het nogal regenachtig, maar dit maakte het niet minder gezellig! In de avond hebben Nick (boyfriend) en ik hard gewerkt aan de nieuwe website voor Dermafit / Bodytec Westland. Het wordt erg mooi! Maar nog even geduld tot de lancering.

Weekly diary week 10 & 11 - Breda

Zaterdag

Natuurlijk zit ik in het weekend ook niet non stop stil. De dag startte ik met een heerlijke HIIT in de sportschool, deze HIIT training is onderdeel van mijn sportschema gemaakt door coach Zwier van Health Advies Breda. Mijn nieuwe sportschema heb ik nu zo’n 1,5 week en de workouts die er in staan zijn echt top! Hierna was het weer tijd om even te bloggen en verder te gaan aan de Dermafit / Bodytec Westland website. Halverwege de middag zijn Nick en ik naar Delft gegaan om nog wat vakantie inkopen te doen, aangezien we over 11 dagen heerlijk naar Gambia gaan, can’t wait!! Als afsluiter een heerlijk hapje gegeten bij Moeke (ook in Delft) met vrienden. Super gezellig!

Zondag

Helaas het weekend is weer bijna voorbij! Gelukkig nog wel heerlijk uitgeslapen. Vervolgens gestart met mijn zondagse ritueel: ‘meal prepping’ voor de komende week. Daarna was het weer tijd om te werken aan de website, het einde komt steeds meer in zicht 🙂 ! In de middag was het tijd voor de 6e verjaardag van Daan (ons neefje) en daarna voor de verjaardag van mijn vriendinnetje Tamara, 28 jaar alweer! We’re getting old 😉 . Nu is het zondagavond en ploffen we neer op de bank om nog wat Netflix afleveringen van de serie ZOO te verslinden.

Hopelijk heb jij ook een fijne week gehad? Op naar de volgende. . .

Liefs Laura

Vrijdag kwam dit heerlijke healty chocolade muffin receptje online, ga jij dit receptje maken?

 

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply