Afvallen Fitness Krachttraining Persoonlijk

Weekly diary 1

Zoals ik eerder al vertelde ga ik jullie iets meer meenemen in mijn leven naast sport & voeding. Ik ga proberen om wekelijks een verslagje van mijn week te maken.

Monday, busy day

Maandag is sinds februari de drukste en langste werkdag van de week. Om 8u start ik bij Prins Group tot 16.30u en om 17u stond ik weer paraat bij Dermafit. Naast Bodytec bieden ze nog veel meer behandelingen aan, waaronder: lipomassage. Aangezien de achterkant van mijn benen last hebben van cellulite (niet heel veel, maar wat er zit zijn dan wel weer grote putten / bobbels). Met deze behandeling hoop ik dat de cellulite een heel stuk minder zal worden. Na de behandeling startte ik met het geven van Bodytec trainingen. Vandaag kwam ook Nick (mijn vriend) voor zijn eerste training, erg leuk om hem te trainen. Om 21.15u heb ik zelf nog een Bodytec training gedaan en was ik om 22u weer thuis. Een lange, maar leuke dag! Ik krijg veel energie van het training geven, dus tot nu toe nog zeker geen spijt dat ik hiermee ben gestart.

Tuesday, leg day

Ook deze dag is een normale werkdag van 8u-16.30u. De dag sluit ik af met een heerlijke leg day bij mijn favo sportschool Rob’s Health Centre. Sinds ik ben gestart met Bodytec voel ik veel meer spierspanning en intensiteit tijdens mijn ‘normale’ trainingen. Dit vind ik super fijn! Hierna lekker naar huis om samen met Nick te eten en te relaxen.

Wednesday, rest day

Woensdag is ook weer een werkdag. Na de werkdag geen bezoekje aan de sportschool, aangezien woensdag meestal mijn ‘rustdag’ is. Na mijn werk ga in naar de opticien om mijn ogen te laten meten, aangezien ik de laatste tijd niet helemaal scherp meer zie. Ook al is woensdag rustdag, toch probeer ik elke woensdag in huis schoon te maken, zo ook deze avond; ‘lekker’ de badkamer schrobben.

Thursday, GGD

Net als de voorgaande dagen is ook vandaag weer een werkdag. Ook breng ik een bezoekje aan het GGD voor mijn inentingen die nodig zijn voor onze vakantie naar Gambia. Over vakantie gesproken, vandaag zijn mijn nieuwe koffers van SuitSuit binnengekomen. Mooi zijn ze he? Nu kan ik helemaal niet meer wachten om deze cuties in te pakken en op vakantie te gaan. Na de werkdag was het tijd voor mijn lipomassage en een push workout in de sportschool. Friday, the start of the weekend!

Weekly diary week 9 - koffer

Friday, weekend!

Y A Y ! It’s weekend, tenminste op vrijdag ben ik vrij van mijn werk. Ik start de dag om 8u met een Bodytec training en hierna is het tijd voor boodschappen, foto’s bewerken en blogs schrijven. ’s Avonds hebben we de lang verwachten housewarming van vrienden.

Weekly diary week 9 - blog

Saturday, friends day

De zaterdag start ik weer met een legday in de sportschool, daarna thuis lekker douchen en even relaxen voordat ik met vriendinnen een middagje/avond naar Dordrecht ga. Lekker bijkletsen, drankjes doen en uiteten. I love it! We zien elkaar helaas veel te weinig, dus extra leuk om af en toe zo’n dag in te plannen. We aten bij Khotinsky in Dordrecht, een super leuke industriële tent met heerlijk eten!

diarWeekly diary week 9 - uiteten

Sunday, chill day

Heerlijk uitslapen! Althans dat hoopte ik. De laatste tijd ben ik niet zo goed meer in uitslapen, dus alsnog sta ik om 9u in de keuken. Op zondag ochtend prep ik altijd onze ontbijtjes en avondeten voor de komende dagen. Het is even wat werk, maar scheelt weer veel tijd door de weeks. In de middag lunchen we bij Non Pop-up, mijn favo hotspot allertijden. Bij Non is woensdag de nieuwe menukaart ‘gelanceerd’. Hoog tijd om weer eens wat lekkers te gaan nuttigen en zoals altijd smaakte het weer heerlijk! De dag sluit ik heerlijk lui af op de bank en kijk ik het laatste seizoen van Modern Family.

Weekly diary week 9 - Non

Heb jij een leuke week gehad?

Liefs Laura

Meer weten over Bodytec? Lees dan eens dit blog!

 

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply