Afvallen Fitness Gezondheid Persoonlijk

Even een update + een nieuwtje!

De hoogste tijd om even een update over mijzelf te geven. Het viel me op dat ik naast mijn ‘progressie‘ verhalen niet veel over mijzelf vertel. Daar gaat nu verandering in komen, zo af en toe zal ik in een blog wat over mijn leven vertellen, mits er natuurlijk iets te vertellen is. Vandaag een kleine update over Bodytec, Follow Fitgirls en vakantie!

Bodytec

Misschien heb je het al op mijn Instagram voorbij zien komen, maar sinds begin februari geef ik op maandagavond Bodytec les! Super leuk om te doen en ook nog eens een super effectieve workout. Bij Dermafit in De Lier geef ik deze lessen die maar 20 minuten duren!

Bodytec is een innovatieve trainingsmethode die gebruik maakt van een EMS-apparaat (Electro Muscle Stimulation). Tijdens de workout worden je spieren getriggerd door elektriciteit. De trainingsmethode die afkomstig is vanuit de topsport en wordt ook toegepast bij revalidatie en fysiotherapie.
In een training van 20 minuten, behaal je met de Bodytec snel en effectief resultaat op het gebied van huidverjonging, contourverbetering, afslanken, spierkracht en gezondheid. Dit staat voor 3 uur intensief sporten!

Binnenkort vertel ik jullie nog veel meer over deze Bodytec workout. Wil je ervaren of Bodytec wat voor jou is? Boek dan snel een gratis proefles! Bodytec is helaas niet erg goedkoop. Een fijne bijkomstigheid is dan ook dat een les tot eind februari 2018 €16 kost i.p.v. €25. Voor 10 lessen betaal je dus maar €160 i.p.v. €250. Heb je moeite met het maken van de juiste voedingskeuzes? Ook daarbij kunnen we je heel goed adviseren.

Even een update + een nieuwtje! - BodytecZo ziet een Bodytec workout er uit

Follow Fitgirls

Zoals je weet blog ik sinds +/- mei 2017 voor Follow Fitgirls, of als je het nog niet wist, dan weet je het nu 😉 ! Op 3 februari was mijn eerste ‘Follow Fitgirls meeting‘ met een deel van alle fitgirls. Super leuk om deze leuke meiden in real life te ontmoeten. In Utrecht spraken we met elkaar af voor een brainstorm sessie, ‘photoshoot’ en als afsluiting een heerlijke High Tea. En nee deze high tea was niet gezond, maar wel erg lekker! 🙂

Even een update + een nieuwtje! -Follow Fitgirls shoot

Even een update + een nieuwtje! -Follow Fitgirls high tea

Vakantie

Yes! We (Nick en ik) hebben een vakantie geboekt. Eind maart gaan we voor 9 dagen heerlijk naar Gambia! Lekker een weekje opladen in de warme zon en relaxen. Volgens het reisbureau en het internet zitten we in een heerlijk eco resort waar veel tropische vogels rondvliegen en aapjes rondlopen, super leuk! Ook zit het resort naast/aan ‘de strip’, dus genoeg te beleven en te eten. Helaas is er in het resort geen sportschool, dus dat wordt wel even wennen, ook al weet ik dat een week niet sporten echt niet erg is. Toch neem ik wat ‘home workouts van Follow Fitgirls’ mee, zodat ik toch nog wat kan sporten. Can’t wait to go! Nu nog hard opzoek naar leuke zomerkleding, dat is in de winter best lastig ;-). Even een update + een nieuwtje! - Gambia

. . . en verder?

Eigenlijk niets! Behalve dan dat we dit jaar weer 2x (!!) oom en tante mogen worden, dat is eigenlijk niet ‘niets’. Super leuk, mijn beide zussen (ja ik heb er 2) zijn zwanger! Mijn oudste zus verwacht haar 3e en mijn middelste zus haar 1e. Ook zijn zij nog eens +/- 2 weken na elkaar uitgerekend, hoe bijzonder is dat! Erg leuk om naar uit te kijken.

 

Komen je snel eens bij me Bodyteccen?

Liefs Laura

Heb je mijn fitjourney update al gelezen?

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply