Over mij

Hi there!

Leuk dat je een kijkje op mijn blog komt nemen.
Ik ben Laura, geboren op 18 september 1990 (nu dus 26 jaar oud) en woon sinds 2015 samen met mijn  vriend Nick in De Lier.

Waarom bloggen?

Ik ben dit blog gestart om mijn ‘hoofd’ leeg te maken en jullie meer te vertellen over mijn fitness addiction. Op dit blog zul je onder andere lezen over mijn ‘fitjourney’, het leven in the gym, heerlijke (gezonde) baksels en andere receptjes die ik tijdens ‘cheat days’ maak, mode and many more . . .
Niet alleen zul je op deze website mijn blogs lezen, ook verkoop ik hier mijn handmade fitness sieraden, welke ook nog eens tijdloos en heel goed betaalbaar zijn! Deze sieraden ben ik gaan maken aangezien ik het aanbod aan mooie en betaalbare fitness sieraden erg weinig vond. Daarom ben ik dit ‘gat’ ingesprongen om zelf deze specifieke fitness sieraden te gaan maken. Ik hoop dat jullie de sieraden net zo mooi vinden als ik zelf.
Ook op Instagram @Hipinthegym en op Facebook @Hipinthegym kun je mijn avonturen in en om de sportschool volgen.

Achtergrond

Op de basisschool was ik langere tijd te zwaar en belandde ik bij een diëtiste. Iedereen die dit heeft gedaan, weet dat je sindsdien non stop met je voeding bezig bent. Of je nu nog wel of niet meer bij een diëtist onder behandeling bent. In deze periode en alle jaren daarna, ben ik ook gestart (en gestopt) met sporten, zoals voetbal, tennis, wielrennen en fitnessen. Uiteindelijk ben ik gestopt met voetballen en vorig jaar met wielrennen en tennissen. Fitnessen ben ik wel altijd blijven doen aangezien ik hier de meeste voldoening uit haalde en mij hier volledig op wilde focussen.
Fitnessen doe ik al jaren bij Rob’s Health Center (RHC) in De Lier. De leukste sportschool van het Westland en omgeving  Hier begon ik met cardio en groepslessen, na een tijdje vond ik dit niet leuk genoeg en ben ik gestart met fitness en spinning. Met verschillende eet- en sportschema’s van Rob (RHC) ging ik aan de slag en leerde ik de verschillende fitnessapparaten en oefeningen kennen.
Door middel van deze schema’s wilde ik gaan werken aan een fittere versie van mijzelf. Dit lukte wel, maar nooit echt hoe ik het voor ogen had. Graag wilde ik mijn vetpercentage verlagen, maar deze bleef altijd maar tussen de 20 en 25% steken.

Over mij - tekst

Het roer om

In de zomer van 2016 was ik het echt zat en ben ik, na veel lezen en research doen op internet, in augustus beland bij Health Advies Breda (HAB). Een super fijne zaak in (je raad het al) Breda, met hele behulpzame en goede coaches. Niet geheel onbelangrijk: de voeding- en trainingsschema’s maken zij geheel gratis. Ook hebben zij in de winkel de meest heerlijke eiwitrepen, supplementen, eiwitten, shakes etc. etc. je kunt het zo gek niet bedenken of het is er. Sinds ik daar kom, is mijn fitnessverslaving helemaal aangewakkerd. In andere blogs zoals ‘De start van mijn Hip in the Gym fitjourney‘ en ‘De keerzijde van het leven als fitgirl‘  nog veel meer over HAB.
Mijn leven bestaat niet alleen maar uit sporten (ook al doe ik dat minimaal 4 keer per week), ik werk natuurlijk ook nog. De rekeningen en (sport)kleding moeten natuurlijk ook worden betaald.
Van maandag tot en met donderdag ben ik werkzaam als marketing- en communicatiemedewerker en in het weekend ga ik graag winkelen, theetjes doen, zo nu en dan eens stappen, en verdere leuke dingen doen met vrienden/vriendinnen en familie.
In dit blog zal wel voornamelijk mijn fitjourney aan bod komen, dus vind je het leuk om dat te lezen? Kom dan zeker vaker terug en laat je inspireren.

Liefs Laura

1 Comment

Leave a Reply