Fitness Hotspots Inspiratie Krachttraining

Opening 1e Hunkemöller HKMX in Nederland!

Vrijdag 26 januari was het zover, de opening van de 1e Hunkemöller HKMX shop in Nederland! Tijdens de opening vertegenwoordigden blogcollega Ana en ik Follow Fitgirls. Om 9 uur werden wij verwacht bij de winkel in het nieuwe deel van winkelcentrum Hoog Catharijne in Utrecht.

Opening 1e Hunkemöller HKMX in Nederland - shop

Hunkemöller HKMX winkel

De Hunkemöller HKMX winkel is ruim opgezet en geeft je een goed overzicht van de verschillende sportkleding. Een echt walhalla voor iedere fitgirl! Ik werd er gelijk erg hebberig van, maar heb mij gelukkig in kunnen houden. In de winkel wordt je door de vriendelijke verkoopsters goed geadviseerd, je kunt er, zoals je al verwacht, terecht voor de sportkleding, sportlingerie, sport swimwear en sporttoebehoren als workout matjes, bidons etc.

Hunkemöller HKMX, een walhalla voor iedere fitgirl!

Opening 1e Hunkemöller HKMX in Nederland - workout matje

BH advies

Om 9.30 uur kregen Ana en ik advies van een van de verkoopsters zodat wij de juiste sport BH keuze konden maken. Vervolgens kregen wij een super leuke sportset van de Doutzen collectie om aan te trekken, zodat wij na de officiële opening om 10.00 uur een workout van Kasia Rain konden volgen.

Opening 1e Hunkemöller HKMX in Nederland - selfie

Workout

Samen met een aantal andere fitgirls volgden wij een korte workout van Kasia Rain. Locatie? Midden in het Hoog Catharijne winkelcentrum. In het begin wel even wennen dat er mensen naar je staan te kijken, je voelt je toch even een ‘attractie’.

Opening 1e Hunkemöller HKMX in Nederland - workout

Opening 1e Hunkemöller HKMX in Nederland - after workout

Ben je nog opzoek naar een nieuwe hippe sportoutfit? Ga dan zeker eens langs bij deze eerste Hunkemöller HKMX shop in Nederland. Grote kans dat je blij en met een volle tas sportkleding naar huis gaat. Misschien dat je bankrekening iets minder blij is, maar hé Hip in the Gym zijn, daar moet je af en toe in investeren.

Opening 1e Hunkemöller HKMX in Nederland - kasia

Liefs Laura

Ben jij nog opzoek naar de juiste sportschool om deze hippe sportkleding te dragen? Lees dan snel mijn tips!

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply