Fitness Gezondheid Persoonlijk

Ooglidcorrectie, Yay or Nay?

Voor mij is een ooglidcorrectie een grote Yay! Misschien hebben jullie al op mijn Instagram of Facebook voorbij zien komen, dat ik op 28 september 2017 een ooglidcorrectie heb laten uitvoeren. Het uitgebreide verslag hiervan vind je op FollowFitGirls, waar ik ook voor blog. Na het lezen hiervan begrijp je waarschijnlijk waarom ik heel enthousiast ben over de ingreep.

Het is nu vijf maanden geleden dat ik mijn ooglidcorrectie door Dr. R.A. Geerling van Ooglift in Maarssen liet uitvoeren. Het is nog maar kort geleden, maar ik ben nu al heel erg blij met het resultaat. Ook uit mijn omgeving krijg ik veel positieve reacties over de ‘open’ en ‘gelukkige’ blik die ik nu heb. Dit klinkt toch een stuk leuker dan de vraag ‘ben je moe?’, dit was ik niet altijd, maar mijn ogen stonden wel continu zo. Hieronder twee prachtige foto’s van net na de ingreep. Nu op dit moment heb ik totaal geen last meer van mijn ogen / oogleden. Het enige wat nog zichtbaar is zijn 2 rode strepen van de plekken waar de huid is weggesneden. Als het goed is zie je deze strepen over een aantal maanden ook niet meer en tot die tijd is dit erg goed te camoufleren met wat make up!

Ooglidcorrectie, Yay or Nay? AfterFoto links is 2 minuten na de ingreep, foto rechts is een paar uur na de ingreep. Charmant hè?

Aanrader

Twijfel je zelf of je een ooglidcorrectie wilt laten uitvoeren? Ga dan eens langs voor een vrijblijvend gesprek bij Dr. Geerling. Hij geeft heel duidelijk en goed advies over de ingreep en wat het met je zal doen. Ook is hij heel eerlijk, zo gaf hij aan dat hij begreep dat ik een ooglidcorrectie wilde laten uitvoeren, aangezien ik wel erge ‘droopy ogen’ had. Heel fijn als iemand dat tegen je zegt 😉 , maar je weet wel gelijk dat je niet zomaar langs komt. Als je na het gesprek weer naar huis gaat, krijg je een mapje met documentatie mee naar huis waarin alles nogmaals staat uitgelegd, zodat je op gemak alles nog eens kan terug lezen. Ik weet bijna zeker dat je na het gesprek met Dr. Geerling heel graag de ooglidcorrectie wilt laten uitvoeren. Geloof me, je voelt je na de ingreep al vrij snel veel beter dan voor de ingreep.

Deze foto is gemaakt op 13 oktober 2017.

Vragen

Heb je vragen m.b.t. deze ingreep of wil je nog iets anders weten? Stuur me gerust een mailtje.

Ooglidcorrectie, Yay or Nay? LaatsteDeze foto is gemaakt op 25 februari 2018

Bye bye droopy eyes!

Liefs Laura

Schiet jij in de stress zodra je niet kunt sporten? Lees dan eens wat stress met je lichaam doet!

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply