Hotspots

Hotspot #1: Non pop up in De Lier

Hoog tijd om ook de hotspots aandacht te gaan geven op hipinthegym.com . Mijn ultime favorite hotspot van Nederland is: Non pop up! Niet dat ik alle hotspots van Nederland heb gezien en bezocht, maar Non is gewoon een heerlijk plekje. Wanneer je hier binnenstapt voel je je meteen thuis. Er hangt een warme huiselijke sfeer en de heerlijke lucht van vers gebakken taart, broodjes, verse koffie en verschillende theetjes prikkelen meteen je zintuigen. MaNON en haar team zijn super gastvrij, vriendelijk en behulpzaam. Je begrijpt, ik kom hier heel graag, in het begin zelfs wekelijks! Een groot pluspunt is dat Non in De Lier is gevestigd, dit betekent op nog geen 5 minuten fietsen van mijn huis. Big YES!

Hotspot #1: Non pop up - granola

De ideale invulling van een vrije dag of cheatday

Een hele vrije dag bij Non invullen? Ja zeker! Non opent haar deuren van woensdag t/m zaterdag van 8.30 uur tot 17.30 uur en op zondag van 10.30 uur tot 17.30 uur. Je kunt je dag starten met een van haar heerlijke ontbijtjes kies hierbij een verse (speciale) koffie of thee, vervolgens halverwege de ochtend een top stuk taart met hierbij natuurlijk weer zo’n lekker bakkie koffie. Rond de middag begint de trek vast weer te komen en is het tijd voor een (shared) lunch of brunch met een verse smoothie of homemade lemonade en de middag sluit je af met wederom een stuk een van de huisgemaakte taarten.  Kun je niet kiezen en wil je alle taarten proberen? Dit kan ook als je kiest voor een sweet table, of je neemt gewoon van elke taart een stuk. Klinkt goed toch? Liever het menu even inzien? Kijk dan hieronder, of klik op de foto om naar het menu te gaan. Zelfs voor mij als vegetariër is er voldoende keuze!

Hotspot #1: Non pop up - menu

Wat kan er nog meer bij Non pop up?

Iets te vieren? Of zomaar zin om jezelf en of iemand anders in de watten te leggen? Dan moet je hier zeker eens gaan high tea’en of shared brunchen, je hebt gegarandeerd de rest van de dag geen trek meer. De dames van Non blijven vernieuwen, waardoor geen high tea hetzelfde is, een grote aanrader! Liever thuis genieten van al het lekkers van Non? Bestel dan eens de ontbijtmand, ik verraste mijn boyfriend met dit ontbijt op zijn verjaardag. Dit was ook weer zóóóó lekker!
De koffies, taarten en broodjes zijn ook to go en zelfs de koffiebonen zijn te koop. Bijna alles wat je binnen de pop up ziet is for sale. Zo zijn er meerdere shop in shops te vinden, denk aan (huis)accessoires, plantjes, mokken, bekers etc. etc.  Het is inmiddels vast wel duidelijk dat ik een groot fan ben van Non!

Hotspot #1: Non pop up - high tea

Non op locatie

Heb je een feestje? Bruiloft? Zakelijk event? Ook dan kun je Non inschakelen. Je kunt het zo gek niet bedenken of Non is er voor te ‘porren’ en denkt met je mee. Zo verzorgde zij in 2016 de catering op de 60e verjaardag van mijn vader en ook de kerstborrel op mijn werk, beide feestjes waren zeer geslaagd! En mocht ik ooit gaan trouwen, dan weet ik wel wie ik ga inschakelen 😉 !

Hotspot #1: Non pop up - voor iedereen

Ik kan nog uren over deze hotspot doorpraten en schrijven, maar het beste idee is dat jijzelf de ‘Non experience’ gaat ervaren. Wacht alleen niet te lang, de naam ‘pop up’ is er natuurlijk niets voor niets! De pop up mag nog tot 1 juli 2018 op haar huidige stekkie blijven. Je hebt dus nog even, maar vergeet je bezoek niet in te plannen. Het is eeuwig zonde als je hier niet bent geweest!

Liefs Laura

Benieuwd wat Non nog meer kan? Neem dan eens een kijkje op haar website.

 

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply